Csirmaz Lucával készítettünk egy újabb videót, melynek a témája a múltba való beleragadás.

Rengeteg férfival történik meg, hogy egy korábbi visszautasítás, ex vagy egyéb fájdalom / lelki seb miatt nem tud továbblépni és újra sikeresen ismerkedni.

Nézd meg a közös videónkat, mert egy jól működő, konkrét technikát is elárul benne Luca, mi legyen az első lépésed kifelé ebből a gödörből.

Luca is ott lesz a 13. Férfierő táboromban, ahol több workshopon keresztül fog segíteni Neked a a múlt elengedésében és a pozitív jövő megteremtésében.

Csapatunk módszereivel megvilágítom azokat a rejtett elakadás-pontjaidat, melyekről eddig nem is tudtál és bemutatom neked a módszereket, melyekkel korábbi hozzám forduló férfiak ezrei masszív sikereket értek el.

A sok ezer férfival való közös munka során gyorsan meglátom a főbb gátló tényezőket egy életútban.

Segítségemmel nem csak megismerheted önmagad rejtett, tudattalan részét – hanem a stratégia-alkotásban is támogatlak, hogyan küzdd át magadat az akadályon és érj mielőbb célba!

NEM HAGYUNK KI LÉPCSŐFOKOKAT, HANEM LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE HALADUNK.

Bizalom az életben és önmagadban, ez maga az önbizalom.

Mindannyian kapunk sérüléseket gyermekkorunkban és érnek bennünket traumák.

Ezek döntően befolyásolják későbbi önbecsülésünket és önbizalmunkat.

A régi minták és tapasztalatok belső feldolgozása és felülírása új, pozitív tapasztalatokkal kulcsfontosságú és minden oktatásom szerves része.

Bízni akkor tudsz, ha megtanultál adni, kapni és szeretni és meg vagy róla teljes mértékben győződve, hogy fontos és értékes vagy.

Stabil és tartós önbizalmad akkor lesz, ha a helyeden van, egyensúlyba kerülsz a mindennapokban és fejlődésként tekintesz az életre.

GYAKORLATOK ÉS ÉLETHELYZETEK, MELYEKBEN MEGSZERZED A TUDÁST ÉS TAPASZTALATOT, HOGYAN KELTS VONZALMAT A NŐKBEN.

Életpilléreid helyretételével és különböző kommunikációs gyakorlatok segítségével egyre lazább és magabiztosabbá válhatsz vonzó nők társaságában.

Önkorlátozó hiedelmeid és a gondolataidban lévő félelmeid feloldásával úgy lehetsz képes a hozzád illő nőkben vonzalmat és szimpátiát keltened, hogy végig önmagad maradsz.

Álarcok, manipulatív trükkök és hazugságok nélkül.

Sok ezer férfit vezettem rá az őszinte férfiasság útjára, Te miért hagynád ki?

SOK EZER NŐVEL TALÁLKOZTAM, BESZÉLGETTEM, FLÖRTÖLTEM ÉS  OKTATTAM AZ ELMÚLT 16 ÉVBEN. GONDOLOM ÉRDEKELNEK A BELSŐ INFÓK? 🙂

Minél jobban ismered a nőket, annál mélyebben tudod megérteni a működésüket, gondolkodásmódjukat és érzelmeiket.

Nem ígérem azt, hogy mindent meg fogsz tudni róluk, hiszen én magam is örök tanulója leszek a női lélek csodájának.

Viszont beavatlak azokba a saját tapasztalatokba, melyekkel sokkal könnyebb lesz a jövőben a dolgod, legyen szó ismerkedésről, párkapcsolatról vagy egy női munkatársról.

HA TE NEM DÖNTESZ, AKKOR MÁSOK FOGNAK HELYETTED. DE ABBAN NEM LESZ KÖSZÖNETED.

Sokan vannak beleragadva egy nem jól működő kapcsolatba, lezáratlan szálakba, kiégett munkába és rossz szokásokba.

Egy helyben toporognak ahelyett, hogy a saját hajuknál fogva húznák ki magukat a mocsárból.

Nem fogok helyetted döntést hozni, de teljes erőmmel támogatni foglak abban, hogy egyre tisztábban lásd önmagadat, felismerd a rejtett motivációidat, vakfoltjaidat, abbahagyd a kifogásokat, elkerüld a korábbi zsákutcákat.

Segítek, hogy végre kimássz a gödörből és elindulj hegytető felé vezető úton.

Ugye milyen jó lenne, ha nem húznának többé vissza a múltból eredő negatív gondolatok? Ha a társaságod inkább motiválni, minthogy lebeszéljen új terveidről, céljaidról?

Ha csatlakozol a hihetetlen erejű csapatomhoz, megtapasztalhatsz egy eddig ismeretlen támaszt és energiaforrást.